Etusivu

Etusivu - Ajankohtaista - Novatronin ekskursio

Ajankohtaista

  Novatronin ekskursio

  TiES järjesti vierailun Novatron Oy:lle 6.9.2017. Mukana oli 14 osallistujaa.
  Suomalainen Novatron Oy suunnittelee, valmistaa ja toimittaa koneohjausjärjestelmiä maarakennustyökoneisiin yli 25 vuoden kokemuksella. Novatronin asiakkaita ovat maanrakennusurakoitsijat, konemyyjät ja konevalmistajat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.
  Novatronin pääkonttori sijaitsee Pirkkalassa. Yrityksen päätuotteita ovat kaivinkoneiden mittaus- ja paikannusjärjestelmät Xsite® EASY ja Xsite® PRO sekä koneohjausjärjestelmien käyttöä tukevat ohjelmistot ja palvelut. Jatkuva tuotekehitys mahdollistaa monipuolisten ohjausjärjestelmien tarjoamisen erilaisiin työkoneisiin ja sovelluksiin. Novatronin missio on auttaa asiakkaitaan menestymään parantamalla infrarakentamisen tuottavuutta ja laatua tarjoamalla parhaat menetelmät digitaaliseen infrarakentamiseen.
  Pääsimme tutustumaan tuotantoon, suunnitteluosaston tutkimustoimintaan ja simulaattoreihin. Lopuksi halukkaat pääsivät kokeilemaan testikentällä kaivinkonetta.
  Novatronilta esittelijöinä olivat Visa Hokkanen, Kalle Lahtinen ja Petri Moisio.
  Novatron käyttää pääasiassa vain suomalaisia alihankkijoita ja kokoonpano leitteille tehdään omissa tuotantotiloissa, joihin oli muutetettu kuluvanvuoden toukokuussa kun tarvittiin lisää tilaa. Asiakkaille on tekninen tuki jossa asiantuntijat ovat vastaamassa käyttäjien ongelmissa.
  Kävijät olivat kovin tyytyväisiä ja kiitollisia mahdollisuudesta vierailla Novatronilla.

  Paluu ajankohtaista-sivulle