Etusivu

Etusivu - Ajankohtaista - Vierailu Konecranesilla Tampereella

Ajankohtaista

  Vierailu Konecranesilla Tampereella

  TiES;n väki kävi tutustumassa Konecranesin Agilon automaattivarastojen kehitykseen ja tuotantoon 15.11.2017.
  Paikalla oli 9 TiESiläistä pääosin Tampereen ammattikorkeakoulun tietotekniikan koulutusohjelmasta; opettajia ja opiskelijoita.

  Kohti älykkäitä materiaalivirtoja

  Agilon® vapauttaa aikaa tietojen käsittelystä ja tavaroiden noutamisesta, sillä järjestelmän robotti tuo tavarat suoraan käyttöpisteelle käyttäjän luo. Tieto jaetaan reaaliajassa toimitusketjussa sitä tarvitseville. Runsaasti palkintoja kerännyt Agilon tuo teollisen internetin materiaalilogistiikkaan, minkä myötä käyttäjä näkee ajantasaiset tiedot tavaroista kuvineen missä tahansa, vaikka tabletilta.

  Agilon käsittelee monenlaisia laatikoita tulitikkuaskin kokoisesta muuttolaatikon kokoiseen, kuten pahvilaatikoita, joissa tavarat on toimitettu. Käyttäjän ottaessa esimerkiksi laatikosta pultin, Agilon laskee painon perusteella jäljellä olevan määrän ja kutsuu tarvittaessa automaattisesti lisää tavaraa. Näin tiedot pysyvät ajan tasalla ja oikeat tavarat löytävät tiensä oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, mikä auttaa parantamaan tuottavuutta.

  Agilon on saatavilla palveluna kiinteällä kuukausimaksulla, joka sisältää laitteen lisäksi huollot ja korjaukset, etävalvonnan ja -tuen sekä ohjelmistopäivitykset. Tarvitset siis vain soveltuvan tilan, maadoitetun pistorasian ja nettiyhteyden. Laitteen kokoa ja käyttöpisteiden paikkaa sekä määrää on mahdollista muuttaa joustavasti tarpeidesi muuttuessa. Agilon ei tuo vain joustavuutta materiaalivirtoihin, vaan on itsekin joustava.Esittelijöinä olivat
  Teemu Karimerto ja Riku Lammintausta.

  Konecranesiin voi tutustua tätäkin kautta
  Mikäli suinkin on kiinnostusta päästä vielä vähän enemmän kokeilemaan ja/tai kehittämään, niin tarjolla olisi: https://www.facebook.com/events/360690021040492

  Tietoa saa toki levittää laajemmallekin 😊

  Paluu ajankohtaista-sivulle