Etusivu

Etusivu - Ajankohtaista - Vierailu Kyrel Oy:llä

Ajankohtaista

  Vierailu Kyrel Oy:llä

  Joukko Tiesiläisiä, 12 henkeä, vieraili Kyrel Oy:llä keskiviikkona 13.12.2017. Isäntänä toimi insinööri Ville Salomäki. Pääsimme tutustumaan Kyrelin nykyiseen toimintaan.

  Kyrel tarjoaa nykyaikaista, osaavaa ja kilpailukykyistä kotimaista elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalvelua lähes 40 vuoden kokemuksella. Yli 60 asiakkasyrityksen joukossa on sekä suomalaisia että kansainvälisiä telekommunikaation, teollisuuselektroniikan, ajoneuvoelektroniikan, kulutuselektroniikan ja sairaalaelektroniikan yrityksiä.

  Osaamisen ja kyvykkyyden ylläpitäminen ja kehittäminen jatkuvilla investoinneilla on yritykselle tärkeää. He ovat investoineet tuotantolaitteisiin ja tietojärjestelmiin miljoonia euroja viime vuosien aikana ja ovat asiakkaspalautteen mukaan toimialan kärjessä vähintään Suomen mittakaavassa.

  Valmistuksessa on hyvin erilaisia tuotteita, haastavasta miniatyyrielektroniikasta monimutkaisiin sähkömekaanisiin kokoonpanoihin ja järjestelmiin saakka. Asiakkaiden tarpeiden mukaisesti tehdään tuotteita piirilevyjen koneladonnasta asiakaspakattuihin tuotteisiin saakka, ja toimitetaan tarvittaessa tuotteet asiakkaiden puolesta heidän asiakkailleen ympäri maailmaa.

  170 työnkekijää tuottaa pääasiassa pieniä ja keskisuuria sarjoja, mutta pystyvät vastaamaan suurempiinkin haasteisiin sekä taloudellisesti että osaamisensa ja laitteistojensa puolesta. He tekevät myös protosarjojen valmistusta, joten sopivat sarjakoot ovat yhdestä kappaleesta ylöspäin.

  Yritys on 30 vuoden aikana hankkinut suuren osan tarvitsemastaan materiaalista, ja tästä on syntynyt maailmanlaajuinen toimittajaverkosto ja siihen liittyvä osaaminen on heidän asiakkaidenkin käytössä. Toiminnanohjausjärjestelmään kuuluu myös EDI-yhteydet ja extranet-sovellukset sekä toimittajille että asiakkaille. Noin 4000 neliömetrin tuotantotilat ovat nykyaikaiset, elektroniikkatuotantoon alunperin rakennetut tilat ilmastointeineen, kosteuskontrollointeineen ja ESD-varusteluineen.
  href=”http://ties.fi/wordpress/wp-content/uploads/2017/12/Kyrel.jpg”>

  Tätä pidemmälle emme kameroitamme voineet viedä.

  Kiitos Kyrelin väelle ja hyvää joulua !

  Paluu ajankohtaista-sivulle