Etusivu

Etusivu - Ajankohtaista - TiES:n jäsenkirje 1/ 2019

Ajankohtaista

  TiES:n jäsenkirje 1/ 2019

  Hyvä TiES:n jäsen

  Tietotekniikan ja Elektroniikan Seura (TiES) tarjoaa erinomaisen foorumin huipputekijöiden väliselle yhteistyölle, kun pyritään nostamaan Suomen tietotekniikka- ja elektroniikka-alaa uuteen nousuun.

  TiES:n jäsenenä saat:

  • MikroBitti-lehden, Suomen hyödyllisimmän tietotekniikkalehden postitse kotiisi. Kestotilausmaksu on 135 €/12 kk, joten saat jäsenmaksullesi erinomaisen vastineen (60€/30€ ).
  • lukea MikroBitti– lehden artikkelit (https://www.mikrobitti.fi) digitaalisesti, milloin vain ja missä vain. Jotta voisit käyttää tätä palvelua, tarvitsemme sähköpostiosoitteesi. Käytä tässä osoitteenmuutoslinkkiämme merkisemällä vaihtoehtona digilehti. (http://ties.fi/jasenyyselektroniikkainsinoorien-seuran-jasenedut/osoitteenmuutos/). Sähköpostiosoitteesi nopeuttaa myös seuran jäsenkirjeiden jakelua.
  • Ajankohtaista tietoa tapahtumista saat seuraamalla TiES:n web-sivuilla olevia (www.ties.fi) uutislinkkejä ja tiedotteita. Jäsenenä voit verkottua TiES:n seminaareissa sekä E-illoissa.

  Tulevia tapahtumia ovat mm. yritysvierailut moniin mielenkiintoisiin alan yrityksiin. Seuraamalla TiES:n web- sivua (www.ties.fi), voit ilmoittautua kyseisiin tapahtumiin.

  Seuramme hallituksen uudet jäsenet ovat Di Timo Kasurinen Metropolian ammattikorkeakoulusta ja TkT Leo Kärkkäinen Nokia Bell Labs:ista. Puheenjohtajana jatkaa prof. Yrjö Neuvo Aalto-yliopistosta, prof. Jaan Praks Aalto-yliopistosta sekä DI Harri Männistö Sitralta että DI Markku Lindell Turun Ammattikorkeakoulusta. TiES:n toiminnanjohtajana toimii Jouko Mäkinen.

  • TiES:n helmikuun yritysvierailu järjesteään Canatu Oy:lle 27.02.2019.

  Canatu Oy on Aalto-yliopiston nanohiilen tutkimuksesta syntynyt yritys. Canatu on 3D-muovattavien, joustavien, läpinäkyvien ja johtavien kalvojen ja sensoreiden kehittäjä ja valmistaja. Canatun valmistamista kalvoista ja sensoreista voidaan valmistaa 3D multitouch-pintoja, 3D-ohjaimia, älykkäitä katkaisijoita ja integroida niitä näyttöihin, muoviin, lasiin, nahkaan ja tekstiiliin sekä valmistaa 3D-lämmityselementtejä. Isäntänämme toimii toimitusjohtaja Juha Kokkonen. Canatu toimii Konalassa osoitteessa Konalankuja 5, Helsinki 00390. Tilaisuuteen sopii 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.Ilmoittautuminen tapahtumaan: ties.fi/tapahtumakalenteri

  • TAMK:issa ohjelmassa on IoT-seminaari ja näyttely13.3.2019 osoitteessa Tampereen ammattikorkeakoulu Teiskontie 33. Perinteinen IoT seminaari TAMK:in tietotekniikan opiskelijoiden organisoimana ja laajempana tänä vuonna Teemat, IoT, 5G ja koneoppiminen Esitelmien aiheita ja puhujiksi haluavia vastaanotetaan ja ilmoittautumisia näyttelyyn. Tutustu ohjelmaan: ties.fi/tapahtumakalenteri
  • TiES:n sääntömääräinen vuosikokous ja E-ilta Nokian Executive Experience Centerissä EEC osoitteessa Karakaari 18 Espoo 25.03.2019 alkaen klo. 16. TiES:n hallitus kutsuu jäsenet sääntömääräiseen vuosikokoukseen 25.3.2019. Vuosikokous pidetään Nokian Executive Experience Centerissä EEC / Meet & Greet esittelytilassa osoitteessa Karakaari 18 Espoo. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen kohdan 10§ mukaiset vuosikokouksen asiat. Vuosikokouksen jälkeen kello 17 alkaen Nokian Executive Experience Centerissä esitellään tulevia 5G ratkaisuja ja kehitysnäkymiä. Tilaisuuden isäntänä toimii Tekniikan tohtori Leo Kärkkäinen. Ilmoittautuminen on tarjoilun mitoittamista varten. Seuraa web-sivuamme vuosikokouksen ohjelmasta ja tarkasta tapaamispaikasta tilaisuuteen
  • Tervetuloa! Ilmoittautuminen tapahtumaan: www.ties.fi/tapahtumakalenteri
   • Ällistyttävät robotit – kilpailu, 5.- 6.11.2019 Messukeskus. TiES järjestää ”Ällistyttävät Robotit” – kilpailun korkeakoulujen joukkueille Kilpailussa halutaan nostaa esille uusin tekniikka ja luovuus. Kilpailun tarkoitus on kasvattaa erityisesti tietotekniikan, robotiikan ja tekoälyn näkyvyyttä ja kiinnostavuutta Suomessa sekä kannustaa opiskelijoita ennakkoluulottomasti yhdistämään eri alojen osaamista. Viesti on myös teollisuudelle: Uudet teknologiat tulee ennakkoluulottomasti ottaa käyttöön niin tuotteissa kuin tuotannossakin. Nyt on korkea aika innostaa ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoita kilpailuun mukaan. Yleiskuvaus: Lue lisää ja osallistu; www.ties.fi/tapahtumakalenteri ja säännöt linkistä http://ties-demo.squarespace.com/robottikilpailu-saannot
   • TiES järjestää Teknologia19 messuilla Messukeskuksen kanssa Teknologia Forum-tapahtuman 5.11.- 7.11.2019. Tuomme tämän vuoden Teknologia Forum-tapahtumaan loistavia puhujia ja toivotamme seuramme jäsenet tervetulleiksi tapahtumiin. Messuilla kilpailevat myös ”Ällistyttävät robotit” TiES:n järjestämässä kilpailussa. Foorumin ohjelmaan voitte tutustua lähiaikoina www.ties.fi sivuillamme.
   • Olemme uudistamassa perusteellisesti web-sivujamme www.ties.fi ja lähiviikkoina saatte infoa uudistuneista sivuistamme.

   Muista myös, että jäsenet voivat hakea Elektroniikkainsinöörien Säätiöltä apurahoja (http://ties.fi/eis-saatio/ehdot_ja_hakulomakeu/) mm. vaihto-opiskeluun ulkomailla sekä väitöskirjatyön tekemiseen. Katso lisää sivuilta (www.ties.fi).

   PS! Vuonna 2019 varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 60 €. Nuoren jäsenen (jolla ei ole vielä tekniikan perustutkintoa) maksu on 30 €. Valmistuttuaan nuori jäsen siirtyy varsinaiseksi jäseneksi. Olemme lähettäneet kullekin jäsenelle oman maksuviitteellisen jäsenmaksukirjeen. Maksa tämän ohjeen mukainen maksu eräpäivään mennessä ja käytä lomakkeessa olevaa viitenumeroa!. Jos olet maksanut viimevuotisen jäsenmaksun loka-, marras-, tai joulukuun aikana, maksu katsotaan vuoden 2019 jäsenmaksuksi

   Yhdistysterveisin

   TiES:n hallitus

  Paluu ajankohtaista-sivulle