Etusivu

TiES - Tietotekniikan ja Elektroniikan Seura > Jäsenyys > Tietotekniikan ja Elektroniikan Seuran jäsenmaksut ja edut

Tietotekniikan ja Elektroniikan Seuran jäsenmaksut ja edut;

  • Saat MikroBitti- lehden (sisältyy jäsenmaksuun), ja josta on myöhemmin saatavilla jäsenillemme digiversio/näköislehti. Tämä palvelu astuu voimaan vuoden 2019 alusta. Digilehti on vaihtoehto MikroBitin painetulle versiolle. Tilaa digilehtivaihtoehto osoitteenmuutos väliehdellä kohdassa: Lisätiedot maininnalla digitilaus. Edellyttää voimassaolevaa sähköpostiosoitetta ja TiES:n jäsenyyttä.
  • TiES:n elektroniikkatapahtumissa (ECT-Forumit, E-seminaarit ja E-illat) tapaat nuoria ja vanhempia alan tekijöitä ja kuulet mielenkiintoisia esitelmiä ja voit osallistua seuramme erilaisiin rakentelu- (esim. Cam Jam robottisarjan jäsenhankintaan) ja vastaaviin projekteihin. Seuraa myös bloggajiamme seuramme web- sivulla.
  • Voit osallistua  TiES:n koti- ja ulkomaanekskursioille.
  • Voit vaikuttaa Suomen tulevaisuuteen TiES:n lausunnonantaja-, mentorointi- tai muissa kehityshankkeissa.

Lehtialennukset vuoden 2019 tilanne alennus- % tarkistetaan

Alma Media Oyj tarjoaa TiES:n jäsenille 50% alennuksen seuraavien lehtien ensimmäisestä tilausjaksosta: Tekniikka&Talous, Arvopaperi ja Talouselämä. Alennus koskee kunkin lehden ensimmäistä tilausjaksoa 6 kuukauden kestotilauksissa. TiES:n jäsen voi käyttää alennuksen vain kerran kunkin lehden osalta sopimuskauden aikana. Tilaukset voidaan tehdä joko soittamalla tilaajapalveluun (puh.nro 020 442 4100) tai lähettämällä s-postin osoitteella: tilaajapalvelu@talentum.fi.

Jäsenmaksut 2019

Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 60 euroa.

Nuoren jäsenen (jolla ei ole vielä tekniikan perustutkintoa) 30 euroa.

Valmistuttuaan nuori jäsen siirtyy varsinaiseksi jäseneksi.
Tätä sivua on viimeksi päivitetty: 30.11.2018 23:40.